Energy and Agriculture Open Labs poster featuring a mashup of electronics, tomatoes, seeds and dirt on top of a floral table cloth

Open Lab! En plats för att tillsammans utforska frågor om energi, odling och jordbruk. Pågår en gång i månaden (vanligtvis på en tisdag mellan kl 15-18 - ser kalendern på hemsidan). Vi bjuder in alla som är intresserade av att lära sig om, utforska eller dela idéer som rör energi, odling och jordbruk att gå med oss i vår studio i Växjö, Sverige.

På Open Lab uppmuntrar vi en mycket öppen förståelse för vad som kan räknas som energi, odling och jordbruk och hoppas att de kan vara ett utrymme för många typer av diskussioner och utforskningar. Detta är inte ett "labb" som ett vetenskapslabb, utan istället en plats för öppen, nyfiken, inkluderande och kollektiv delning av idéer. Några av sessionerna kommer att innehålla planerade teman och praktiska workshops (allt från att pyssla med teknik till att odla växter!) och enstaka inbjudna gästföreläsare eller workshopvärdar. Andra sessioner kommer helt enkelt att vara öppna. Se kalendern på hemsidan för detaljer om varje kommande Open Lab.

Open Lab ligger i Växjö i vår studio vid Italienska Palatset-byggnaden, belägen på J F Liedholms väg 17 (karta). Du hittar oss vid källarentrén på baksidan av byggnaden. Vi är rullstolsanpassade med hiss och rullstolsanpassade faciliteter. Om ni har svårt att hitta till studion kontakta oss via team@regenerative-energy-communities.org så kan vi guida er hit.

Vi ser fram emot att träffa er!